Elverum rideklubb

Foto: Lisel Huse Olsen

Nytt som har skjedd

Ny sponsor!

Pizzabakeren sponser pizza når det er teorikveld i forbindelse med Thea-treninger!

Neste treningshelg er 13-15. november.

3.11.2020

25. oktober 2020

I helgen ble opplegget for unge dressurryttere i Hedemarken og Elverum Rideklubb sparket i gang, etter at første samling måtte koronautsettes.

Fredag møtte de dressurinteresserte unge rytterne opp på teori og pizzakveld med Thea Bråten og Line Melhus. Thea, som selv rir på VA-nivå, delte av sine erfaringer og svarte på spørsmål om veien hun har gått for å nå sine mål. Rytterne satte egne mål og treningsplaner.

Lørdag og søndag fortsatte med undervisning i hallen hos Elverum Rideklubb. Thea underviser også elever på nasjonalt nivå til vanlig, og hadde gode tips til ekvipasjene.

Ifølge ungdommene som deltok var dette en veldig vellykket helg - både sosialt og treningsmessig!

Neste treningshelg er 13.-15.november!

Mer info om samlingene finnes her: https://www.yourvismawebsite.com/hedemarken-rideklubb/news/tilbud-til-unge-dressurryttere-i-hede?tm=

Foto: Hedemarken rideklubb

Polocross-trening - AVLYST pga. covid-19, da vi vil unngå smittespredning

Neste Polocrosse trening arrangeres i samarbeid med Elverum Rideklubb lørdag 7. november 12:00-15:00 i ridehuset i Elverum.

For de som ikke har egen hest, er det mulighet for å leie rideskolehest; 200,- kroner for lån av hest i 3 timer.

Kontakt ansvarlig utleier: Ane Camilla Kveseth mob 416 82616

Ridehusleie: 100,- kroner per ekvipasje/trening

Treningavgift til Kristian Fjellheim: 200,-/trening

Vi ønsker nye og øvede spillere velkommen!

Kaker & kaffe/saft til alle frammøtte. Åpen kiosk med pølser og vafler.

Påmelding til Lisel mob: 415 85577.

25. oktober 2020